THE LIST.

Jeg er nok et liste-menneske.
I en periode lagde jeg hundrevis av TO-DO-lister...hva-jeg-skulle-gjøre-på-jobb-time-for-time- liste, hva-jeg-skulle-spise-liste, innkjøpsliste, ønskeliste, kvitte-seg-med-liste, regnings-liste...osv,osv. Jeg skjønner idag at jeg nok var i overkant opptatt av lister. Men de hjalp meg veldig i å takle hverdagen.
Og så, på ett tidspunkt , slapp jeg taket på de der listene. Eller de ble for mange og Una kom til verden, og det ble mer stress enn hjelp å holde på med de. Jeg vurderer seriøst å begynne igjen, for litt mer orden på hverdagen kunne jeg absolutt trenge.
Jeg ble kjempe glad når fine bloggen Fine ting og sjokolade tipset om en bok av Lisa Kerwin kalt Lists. Og i den finnes den kanskje fineste listen jeg noensinne har sett, som arkitekten Eero Saarinen skrev til sin kone.
Så jeg tror den første listen jeg skal sette meg ned og lage er en kjærlighets liste til Geir. Jeg har akkurat litt over en time på meg før han er hjemme fra Praha.


Eero Saarinen List of Aline Bernstein?s Good Qualities via sight unseen

O listama. Koje zivot cine laksim. I nekim o ljubavi, kao ova sto je finski arkitekta Saarinen napisao svojoj zeni, koji zivot cine prosto lijepsim.
Stikkord:

10 kommentarer

Stine Marie

03.jun.2010 kl.19:02

Jeg er også et listemenneske, elsker å skrive lister på alt;P Har aldrig skrivd en kj?rlighetsliste før, men for en god ide!:)

Britt

03.jun.2010 kl.20:10

Ja til liste mennesker! Den listen til Saarinen er heilt nydelig!!

Kari-Anne Toth

03.jun.2010 kl.20:24

Ahh du og du som vi lette etter deg i dag! Agraff , jeg FANT det ikke ! Trodde dere lå sammen Atelier Ilsvika ? Men skjønner nå at dere allerede har flyttet ? Vi hadde litt tid når vi kom fra ferjen så tenkte vi skulle "overraske" deg på jobb...haha. Og "Filter" var stengt , de åpner jo ikke før 18. om ettermiddagen . Vi fikk uansett en rundtur i regnet på gamle Ila trakter , det var koselig;) Mulig jeg kommer til festen i morgen , da organiserer jeg meg sammens W ! Kos dere med den etterlengtete Geir , stor klem K.

grynet79

03.jun.2010 kl.20:31

Lenge leve lister!!! Så jeg synes absolutt du skal begynne med lister igjen, men kanskje ikke i like stor skala;) En nydelig start er iallefall kjærlighetsliste, noe så utrolig søtt.

ingridjulia

03.jun.2010 kl.21:44

Så koslig med kjærlighetsliste:) Kanskje jeg skal lage en til Are som er borte helt til neste helg:(

Sv: Ja, vi har vært og det er ei jente:) <3

Gunn Berit

03.jun.2010 kl.21:47

Jeg liker også organisering og kjenner meg igjen-kreativt med en kjærlighetsliste-god ide :)

Stine

03.jun.2010 kl.22:23

Hehe, lister er fine saker:)

Artig at du synes det var artig å lese om dagen min ;)

Vegas er et supert sted å feriere! Som å være i syden, bare varmere, billigere og litt vel mye lengre å dra! Samtidig kan man reise fra Vegas til andre steder i USA. Men det er nok ikke stedet å dra med småtasser...vi vurderte det sterkt i år, men det er for varmt!

Driver på et blogginnlegg om USA-reisene våre, så følg med!!

Hilsen fra Stine

Gunn Berit

04.jun.2010 kl.00:19

http://gunnberit.blogg.no/1275603453_award_til_mine_hjerte.html

Her ligger en award til deg min venn :)

Line

04.jun.2010 kl.00:33

Lister ftw! Som regel får jeg bare gjort en brøkdel av det jeg har listet opp, men lister lager jeg likevel...

nadja

04.jun.2010 kl.12:19

så artig med mange liste mennesker1

jeg får heller ikke følgt opp alle punktene men det er noe med det å ha en skriftlig plan..

Gunn Berit, tusen takk.

Og Kari Anne, hahaha...ikveld finner du meg garantert.

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

30, Trondheim

Jeg er glad i Una, i Geir, i min familie og skjønne venner. Jeg er glad i arkitektur, kunst, interiør, kjoler, vin, reiser, gamle filmer. Jeg er glad i sko. Jeg er glad i kommentarer også.

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits