TREASURE III

Min største skatt er min familie. Den kommer aldri til å bli glemt og trenger ikke å gjennoppdages. Jeg vet veldig godt hvor heldig jeg har vært.
Ta f.eks. min mamma: Av og til så kjennes det som om verden ville rase sammen om det ikke var for henne. Hun holder trådene på plass selv i en tid med sykdom. Hun kom til Norge helt alene, fra en krig med to små barn, og hun viste en slik styrke og klarte å skaffe oss et liv, rett og slett gjennom sin bestemhet og dyktighet. Hun er flittig, uforståelig modig, morsom, nysgjerrig, reflekterende, hun er også min beste venn. Hun gir og gir og gir. Og gir.
P.S. Som en liten takk for alt, har jeg nominert mamma HER. Jeg har lyst til å gi hun noe. Og hadde jeg lært noe av henne, hadde jeg ikke gjort dette dagen før de avslutter avstemningen, men kanskje du kan hjelpe meg med akkurat dette.. Det tar ca.30 sekunder, så stem! Eller nominer din egen mor.

6 kommentarer

ingrid

29.apr.2010 kl.22:52

Så fint innlegg, jeg har stemt!

ingrid

29.apr.2010 kl.22:53

Så fint innlegg, jeg har stemt!

Kari

30.apr.2010 kl.10:41

Den støtter jeg! Din mor er en helt unikt fantastisk person!!! Min helt! Digger alle dere damene: B, S, N og U

Ane Kvam

30.apr.2010 kl.21:54

No blei eg rørt til tårer.. Så godt vi har d!! Har stemt på mamsen din!

Ingrid Julia

30.apr.2010 kl.23:41

Åååå, for ett koslig innlegg. Jeg har stemt:)

nadja

01.mai.2010 kl.19:50

SNilt gjort, Ingrid og Ingrid Julia. Ane, jeg vet, mødrene våre er fantastiske. Kari, for å si det rett ut, valget var mellom deg og mamma. Hun vant pga blodlinjen;)

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

30, Trondheim

Jeg er glad i Una, i Geir, i min familie og skjønne venner. Jeg er glad i arkitektur, kunst, interiør, kjoler, vin, reiser, gamle filmer. Jeg er glad i sko. Jeg er glad i kommentarer også.

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits