FLOWERS IN THE NIGHTDet blir lysere dag for dag. Det gjør godt.
I går kveld var en av de lyse kveldene. Una sovnet som en stein etter første barnehagedag etter ferien. Kari og jeg i varmtbasseng med en gal 3T instruktør og Abba på høytalere. Fiskene ble gode og mette. Men så fikk jeg beskjed om at en person som jeg var veldig glad i, tapte sin kamp mot sykdommen. Jeg har ikke sett henne på mange år, og innså plutselig at jeg aldri kommer til se henne igjen.
Da ble jeg lei meg.Svakodnevno sve je vise svijtelosti. Cak su i noci pocele biti svijetle. Obozavam to, nakon mjeseci u mraku, divno je ponovo vidjeti sunce. Juce je bila jedna od tih svijetlih veceri. Una je zaspala bez problema nakon prvog dana u vrticu, Kari i ja uzivali smo u ?vodenoj gimnastici?, ribice su nahranjene. Ali onda sam dobila email da je jedna osoba koja sam mnogo volila izgubila borbu protiv bolesti.
To me je jako rastuzilo.

3 kommentarer

Anita

07.apr.2010 kl.11:46

Kondolerer med tapet ditt :o(

Stine

07.apr.2010 kl.12:52

Så trist!

Johanne Brekkevold

07.apr.2010 kl.21:37

Det er aldri godt å kjenne på at man ikke får sagt farvel.

Utrolig fine lotusblomster, jeg kjøpte noen på Søstrene Greene for lenge siden, har en plan om at de skal frem nå som jeg skal ut med påsken.

KLEM!

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

30, Trondheim

Jeg er glad i Una, i Geir, i min familie og skjønne venner. Jeg er glad i arkitektur, kunst, interiør, kjoler, vin, reiser, gamle filmer. Jeg er glad i sko. Jeg er glad i kommentarer også.

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits