MY PERSONAL BABUSHKA

Jeg har en viss uro i meg for tiden.
Jobbene våre hoper seg opp, vinteren vil ingen ende ta, også tar sykehusbesøkene på, både mine, Unas og pappas. Jeg gleder meg til påsken, ennå jeg ikke helt vet hvordan den blir.
Men en ting er sikkert, vi går mot vår, til tross fra tonnevis av snø som har kommet de siste dagene. Og Marianne og Tuva kommer.
Like før forrige påskeferie tok vi dette bildet av Una ( og disse). Hun er seg selv. Bare litt mindre. Nå er hun blitt så stor. Hun babler i vei, vifter med hendene og løper rundt. Hun elsker fortsatt å bade, men i kveld rakk vi ikke det engang før søvnen tok henne. Barnehagehverdagen tar på. Så mange nye inntrykk.
Men i morgen, Una, lover jeg deg at du skal få bade. For til tross for alt stresset, blir jeg rolig av deg. Selv når du skriker. Og løper. Og kaster konsekvent alt fra bordet på gulvet. Og river alt du møter på veien. Selv når du våkner kl.6.15, og det er umulig å få deg til å sove et kvarter lengre. Selv når du er kjempe urolig, er du det som gir meg roen i disse urolige tidene.


foto: Una mars 2009.

Malo je previse uzbudljivih desavanja u nasim zivotima. Bolnica, poslova, seljenja. Pevise briga. A opet sva sreca da smo mi MI i da imamo jedni druge. Ne bih se mjenjala ni za sta na svijetu.
Unina slika je od prije tacno godinu dana. Toliko je narasla a opet je skroz ista. Samo malo brza, trceci okolo, ruseci sve pred sobom i bez prestanka brbljajuci. Ona je moja snaga. I moj mir. U ovim nemirnim vremenima.
P.S. Ovo je tajni pozdrav nani i dedi.

Stikkord:

3 kommentarer

ingrid´s rom

18.mar.2010 kl.00:05

Så fint bilde! Godt å høre at Una er frisk og løper rundt igjen! :) Her har i ei frøken som krabber fort, reiser seg opp, går langs sofaen og faller. I dag resulterte det i kul i panna, og en stk bekymret mor. Men de tåler vel mer en vi tror, heldigvis! :)

Stine

18.mar.2010 kl.00:58

Noen dager rekker man rett og slett ikke alt...

Det blir nok fint med påskeferie, det er en god høytid.

Idag fikk Kasper barnehageplass!! 1 august begynner han i Midtbyen barnehage!

KAT

18.mar.2010 kl.08:32

Uff Nadja , du høres bekymret ut. Tidsklemmen er jo der , ikke mye man kan gjøre med egentlig , og noen ganger hoper det skikkelig opp slik at man ingen ende ser. Men det pleier snu og plutselig får man mere overskudd , våren kommer , Una er fornøyd med barnehagen og dere er ajour på jobben.

Og sykehusbesøkene håper jeg dere slipper snart nå. Det er jo virkelig en belastning.

Håper du og dere får en fin dag. Una er en bedårende påskekylling;)

Klem.

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

30, Trondheim

Jeg er glad i Una, i Geir, i min familie og skjønne venner. Jeg er glad i arkitektur, kunst, interiør, kjoler, vin, reiser, gamle filmer. Jeg er glad i sko. Jeg er glad i kommentarer også.

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits