JOURNEY

Min pappa og min mamma er på vei til Uppsala og sykehuset  idag og jeg krysser fingre og tær, snur meg rundt meg selv 3 ganger, hopper, feller en tåre, ber stille og ber høyt ennå jeg ikke tror på Gud, og håper av hele mitt hjerte at alt går slik det skal.
De er gode på reiser, min mamma og min pappa. Sånn som når de dro på bryllupsreise i den lille bilen på bildet, hele veien til Spania. Og det er langt det. Det skal sies at de stortsett bodde i den lille bilen også, i løpet av måneden reisen varte.
 foto: Spania, 1978.

Moji mama i tata na putu su za Svedsku. Ja bih voljela da sam s njima, i cijelo tijelo, glava i srce je s njima svakim korakom. Nadam se da ce sve proci dobro. Jer ih volim do neba.
P.S. Mama i tata inace su jako iskusni putnici. Kao ovdje, 1978, na putu za Spaniju, u malom fichi! Daleko je od Sarajeva do Spanije. U fichi!
Stikkord:

8 kommentarer

Wanja B

16.mar.2010 kl.09:02

åh, så herlig. For en fin bil, og fine bilder. Turen går nok bra. Men man blir litt mer bekymret når man blir eldre, og får barn. Håper du er frisk nå, og at du kan kose deg i det nye huset. Stooor klem

Johanne Brekkevold

16.mar.2010 kl.10:38

Turen går sikkert bra. Se på de to herlige, utrolige flotte gamle bilder. Hadde sikkert en strålende tur og mange gode minner fra den spaniaturen. Elsker gamle bilder!

KAT

16.mar.2010 kl.10:51

Elsker bildene! Herlig!! Så fine de er ! Klart det går bra ! Greide de seg til Spania i DEN lille bilen greier de ALT! haha.

Ingrid Riddervold

16.mar.2010 kl.10:56

Fikk lyst på sommer og biltur jeg nå!

Tusen takk for hyggelig kommentar :-)

Synnøve

16.mar.2010 kl.14:31

Kjære Nadja! Jeg krysser alt jeg har, jeg også, for at alt går bra! Det har vært så mye den siste tiden for deg, så nå er det sannelig på tide med gode nyheter og medgang! :) Stor klem :)

Stine

16.mar.2010 kl.18:15

Åååå, jeg krysser alt jeg har av fingre og tær for at besøket på sykehuset blir positivt!

16.mar.2010 kl.21:07

Lykke til! Jeg krysser fingre og tær jeg også, og ber litt også for sikkerhets skyld. Det går nok fint skal du se. De er bautaer! Ses om en uke!

nadja

17.mar.2010 kl.20:53

takk for kryssing av fingre og tær. første skritt er unnagjort og det var tøft,neste skritt er forhåpentligvis den 31. så da er det bare å krysse i vei, igjen.

og ja, den bryllupsreisen til mamma og pappa var litt av en drømmetur...og bilen er kjempe søt. de solgte den når de fikk meg, året etter.

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

30, Trondheim

Jeg er glad i Una, i Geir, i min familie og skjønne venner. Jeg er glad i arkitektur, kunst, interiør, kjoler, vin, reiser, gamle filmer. Jeg er glad i sko. Jeg er glad i kommentarer også.

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits