ST OLAVS.

Takk for oss. Dere er flinke og hyggelige og best, men vi håper vi ikke sees snart igjen.
Una har vært maks uheldig og har fått bakterie og virus oppå hverandre, men nå skal vi hjem og passe på lille frøken, skrive opp all mat og drikke hun får i seg, og gi henne tonnevis med kos. Jeg har også blitt smittet og jeg kan ikke åpne det høyre øye i det hele tatt, og det venstre delvis. Men så lenge Una er frisk, hva gjør vel litt hovne, røde og vonde øyne.


 

Draga bolnico! Hvala tii puno na svemu, super ste i najbolji ste, ali nam vas je dosta i mi sad odosmo kuci. Nadam se da se ne vidimo uskoro. Una je bolje, i sve sto joj sad treba je puno ljubavi, klope i tekucine. Drzimo fige da je ovaj virus popustio. Ja ne mogu otvoriti desno oko, a lijevo je polu zatvoreno, ali nema veze, sve dok je Una bolje.

11 kommentarer

mammantiljessica

08.mar.2010 kl.12:14

Stakkars Una!Håper hun er på bedringens vei!

Og god bedring til deg også.

Klem

Gunn Berit

08.mar.2010 kl.12:36

uff, stakkar lita. Men godt dere er under trygge vinger nå! :) Nå må medisinen fungere og dere må bli friske alle sammen! God bedring!

Sandra Gundersen

08.mar.2010 kl.12:42

Huff, god bedring til dere begge!

Stine

08.mar.2010 kl.14:50

Kjære dere! Nå håper jeg det snur for dere snart, dere fortjener en rolig og sykdomsfri periode nå synes jeg. Godt å høre at dere fikk god behandling på sykehuset. God bedring videre og stor klem fra oss her nede på Museumsplass:-)

Wanja B

08.mar.2010 kl.17:00

Huff, nå må det snart være nok. Ikke moro å være syk, Una, og Nadja, du må også bli frisk. Tenker på dere, og sender varme klemmer til søte jenter på Kvinnedagen. Dere har vel masse kjekke folk rundt dere, som varter opp, passer på og koser.

Stoooor klem

vigdis*

09.mar.2010 kl.21:16

*kjære dere! takk for koselige ord inne hos meg! jeg tenker på dere, og håper at dere blir friske snart! godt dere hadde fine sykepleiere som tok vare på dere* men jeg håper, som du sier selv, at dere ikke ser dem på veeeeldig lenge*klem v

Rannveig

09.mar.2010 kl.21:48

Huff, jeg visste ikke at det var så ille med lille una?! Stakkars dere! Men så godt at dere ble tatt seriøst og fikk være på sykehuset for å finne ut av ting.

God bedring til dere!

(Og Nadja, jeg har ikke glemt å finne fargekoden på gulfargen... Det er bare det at malingsspannet er så langt inne i boden...Men jeg kjøpte den på obs, og fargen kalles hvertfall signalgul :))

Klem

Astrid

10.mar.2010 kl.14:26

Kjære vene! Stakkars lille jenta. God bedring til dere alle!

Stine

10.mar.2010 kl.23:17

Jeg vil veldig gjerne treffes til helgen!:-)

nadja

10.mar.2010 kl.23:40

takk, søte, kjære alle mann.

vi er på bedringsvei. rannveig, supert med den koden, men ikke stress. og stine, JA!

Bad Brunette

11.mar.2010 kl.21:28

Uffameg... Stakkars liten. Håper ting går bedre nå. God bedring til lille vakre Una.

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

30, Trondheim

Jeg er glad i Una, i Geir, i min familie og skjønne venner. Jeg er glad i arkitektur, kunst, interiør, kjoler, vin, reiser, gamle filmer. Jeg er glad i sko. Jeg er glad i kommentarer også.

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits