UNA-TORNADO

Mens mamma har vært syk og pappa har jobbet, har Una laget kaos i Elgeseter. Så snille besteforeldre til Una er, som lar hun holde på.
P.S. Una er idag 14 måneder og vi kan si det høyt nå: Endelig så går hun! Ikke akkurat så veldig tidlig, men Hey, why hurry? Fotodokumentasjon kommer med bedre form.

Dok sam ja bolovala, a tata i dajdza radili, Una je pravila haos u Elgeseteru. Isprobavala je kuhinjski pribor, svu svoju odjecu, i kupila sa sobom sve sto bi joj se naslo na putu. Nas mali tornado. Hvala nano i dedo na neizmjernoj pomoci.
P.S. Una je danas napunila 14 mjeseci, i mozemo sa vama podjeliti radosnu vijest: Una hoda! Nije uranila, ali cuj, cemu zurba... Dokumentacija slijedi. Uskoro.Hun har prøvd ut diverse kjøkken redskaper.


Prøvd ut og tatt på hodet alle plaggene hun eier.


Og generelt tatt med seg alt hun kom over! Se denne skumle tornadoen nærme seg...
Stikkord:

9 kommentarer

Linda

05.feb.2010 kl.00:00

Flott bilde, det siste, da måtte jeg le! Flytting tar på, vi kjøpte hus for 5 år siden, og da ble jeg så satt ut at jeg gikk ned 4 kilo, og jeg har ikke så mye å gå på! Men alt ordner seg, det gjør det for deg også, du er superflink! Og bare si ja takk til all hjelp, la de andre ordne!

ingrid

05.feb.2010 kl.00:20

Så fin en liten tornardo du har! Husk og ta vare på deg selv oppi flytting og alt, og overlat ansvar til andre:) Her har ei lita frøken blitt 8 mnd i dag, mens jeg er travlere enn noen gang og innser at jeg må overlate ansvar her og der. Men i mars har jeg en mnd permisjon til gode og da skal jeg senke skuldrene, det blir greit:)

Stine

05.feb.2010 kl.00:40

Så bra at du får litt tid til å slappe av! Og så gøy at Una (nesten) går! Kasper er på nippet til å ta sine første egne steg, men han vil nok helst være helt sikker før han gjør det. Han står oppreist og vagger litt,før han innser at han står og setter seg ned igjen. Jeg kjenner meg igjen i det å ha en liten tornado ihus...ALT skal utforskes og rives ned;-)

Bad Brunette

05.feb.2010 kl.01:22

Så skjønn;) Skulle gjerne møtt på den tornadoen jeg! Hadde ikke blitt redd... Gratulerer med gående baby!

En-to-tre

05.feb.2010 kl.08:38

Det nederste bildet var helt fantastisk! Og for et blikk på Una. På krigsstien:) Håper det går bedre med deg! Godt du har så mange fine folk rundt deg til å hjelpe deg. God bedring søta!

Edina

05.feb.2010 kl.12:43

Bravo Una!!

mariabec

05.feb.2010 kl.16:10

Åå, lyst til å se verdens fineste gående fadderbarn og hjelpe verdens fineste venninne Nadja til å slappe av. Tror jeg må ta en Trondheimstur snart.

nadja

05.feb.2010 kl.22:49

Una gikk 7 skritt idag, men hun synes fortsatt det er best å krabbe og ta alt med seg...det siste bildet er virkelig helt fantistisk.

Siri S

06.feb.2010 kl.22:29

HA HA HA HA HA! Go Una! Go Una!

Deilig å se at dere har det like kaotisk som oss!

HO HO HO HO!

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

30, Trondheim

Jeg er glad i Una, i Geir, i min familie og skjønne venner. Jeg er glad i arkitektur, kunst, interiør, kjoler, vin, reiser, gamle filmer. Jeg er glad i sko. Jeg er glad i kommentarer også.

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits