PUERTO DE LA CRUZ

For akkurat 2 år siden dro mine foreldre meg på min første sydentur. ( Dette stemmer ikke helt; Pappa ante ikke at jeg kom, før han møtte meg i hotelldøra. )Turen gikk til Tenerife, og den fornadret mitt syn på charterturisme for alltid. Jeg vil gjerne være en. Charterturist.
Det var så deilig å oppleve dagslys og sollys. Naturen var storslått. Plantelivet vakkert. Og som alltid hadde jeg det utrolig gøy med foreldrene mine. Dersom man er litt smart så slipper man alle turistfellene. Og det faktumet at vi ble ranet på teitest mulig måte, forteller vi idag som en morsom historie.Nå er de der igjen. Uten meg. Jeg savner dere.

Prije tacno dvije godine prvi put sam sa mamom i tatom bila na charterputovanju. Bilo je to pazljivo isplanirano iznanadjenje koje mi tata jos nije skoz oprostio, ali sam sigurna da mu je drago zbog toga sto sam ucinila. Bili smo u Puerto de la Cruzu na Tenerifama, i ja sam se zaljubila u zivot charterturista. Priroda, flora i fauna su fantasticni, dozivjeti sunce i svijetlo u decembru isto tako. Sa mojim roditeljima nikad nije dosadno.
A jos kad nas opljckase( joj, rajo, opljackase nas!!), nasa sreca bila je potpuna.
Mama i tata ponovo su u Puerto de la Cruz. Kako bi fino bilo da smo i mi sa vama. Nedostajete nam.


Stikkord:

4 kommentarer

Wanja B

14.des.2009 kl.18:55

Så herlig at noen har hatt samme syn som meg om charter-ferie, jeg har ALDRI vært i syden før jeg heller, og jeg er litt MOT disse charter-turene, men kanskje det er verdt en tur, sånn uten turistmål etc.

Klem

mama

14.des.2009 kl.21:11

Naravno da je tata oprostio, nego i zali sto se to nije i sada ponovilo. Danas smo setali po poznatim mjestima i prisjecali se. Vrijeme je onakvo kakvo nama najvise odgovara i zaista uzivamo. Jedina mrlja na svemu je Orhan ,ali o tome drugi put.Cak smo i cikitu danas posjetili. Blago nisu jos uvijek izlozili u prodavnicama ,ali naci ce se nesto. Vole vas sve i ljube i jedva cekaju da vas vide.

mama i tata.

Siri Løyning Brendeland

14.des.2009 kl.21:21

nydelige bilder, så ut som en deilig tur...

© Mariann Johansen

15.des.2009 kl.14:14

Å, _herre_ for noen skjønne bilder! Det så absolutt ikke ut som om de var tatt av en charterturist, ikke på et charter -sted heller! :)Jeg har vært på Kanariøyene, men jeg dro til Fuerteventura, i slutten av sesongen. Fin natur og flotte strender. Det er enkelt og greit å reise charter, selv om man ikke vil dra på norsk pub og lese VG mens man spiser kjøttkaker ;)

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

30, Trondheim

Jeg er glad i Una, i Geir, i min familie og skjønne venner. Jeg er glad i arkitektur, kunst, interiør, kjoler, vin, reiser, gamle filmer. Jeg er glad i sko. Jeg er glad i kommentarer også.

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits