EXTREME TRIPP TRAPP

Dere vet, TRIPP-TRAPP stolen vi alle elsker så mye.
Vel, dette er Droog sin versjon av en stol som forandrer seg med barnet. Stolen heter Highchair og designeren bak den er Maartje Steenkamp.
Det ekstreme med den er at du skal sage av de høye beina med barnets vekst. Barnet vokser, stolen krymper. Små høydeanmerkninger tegnet inn op stolbeina forteller deg hvor du skal sage for en 92cm høy baby, and so on, and so on...
Stolen var superfin, den. 
Usikker på sage av biten. Frem med sagen hvert halveår. Beina kan brennes i peisen.

highchair

deoog

Holandski Droog je napravio ovu verziju stolice " sto raste sa djetetom". Ili se ustvari "smanjuje sa djetetom". Kako djete raste, noge stolice se rezu. Meni se stolica pravo svidja, ali ici po pilu svakih pola godine mozda i nije tako prakticno.

Stikkord:

4 kommentarer

sissel76

07.okt.2009 kl.14:07

huff jeg hadde vært livredd for å sette en unge i så høy en stol!!

En-to-tre

07.okt.2009 kl.14:56

Kul. Men jeg heier fortsatt på tripp trapp. Ikke bare at den er evig aktuell, men den er jo et arvestykke uten like. De går jo "aldri" i stykker! Tenk i Danmark er det den mest solgte stolen. I DANMARK!? Kult. Og det som er enda mer fascinerende er at den nest mest solgte stolen er brukte tripp trapp stoler. Jeg bøyer meg i støvet. Men jeg digger Droog, og denne var en kjempeartig idé. Digger design som kan omvandles til noe annet.

Camilla :)

07.okt.2009 kl.19:26

Takk for oppmuntringen! :)

Det var jo et godt påfunn denne stolen, bortsett fra at jeg er elendig med sagen!! Stolen hadde nok blitt bare skeivere og skeivere hjemme hos meg :p (Sett bort fra at jeg er heldig å bo sammen med en snekker!) Her har begge ungene tripp trapp stoler, synes de er helt supre, og et fint arvestykke! ;)

nadja

07.okt.2009 kl.21:48

Tror ikke jeg hadde vært redd Sissel, men jeg er litt som Camilla; stolen hadde nok blitt skjeivere og skjeivere med tiden.. Så det blir nok tripp-trapping her i huset også.

1-2-3, tenk ar det er den mest solgte stolen i Danmark..I DANMARK?! Respekt.

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

30, Trondheim

Jeg er glad i Una, i Geir, i min familie og skjønne venner. Jeg er glad i arkitektur, kunst, interiør, kjoler, vin, reiser, gamle filmer. Jeg er glad i sko. Jeg er glad i kommentarer også.

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits