TEA AND COOKIES

Eller også kalt Kamel og rosa himmel. NIB har en stillbein konkurranse her.

p1040500


Una har våknet grytidlig idag. Det er noe hun gjør mye av for tiden. Men idag skal jeg ikke på jobb, så det er bare koslig. Spise frokost sammen. Høre på Radioresepsjonen. Synge ba-ba til like stor glede hver gang. Og når Una sovner igjen skal jeg åpne denne fine boksen. Den har vi fått av Peter og jeg elsker den. Gulltegningen på boksen går som hånd i hanske med vår kjøkken kamel. Boksen er så fin at den skal få bo på kjøkkenet den også.
Og kjeksen i den, den er sååå god. Det er egentlig tre typer kjeks med de fine navnene: Cornish Fairings, Yokshire Parkin og min favoritt Lancastire Flip. Mmmmmm....kos. 
(P.S. Siri, apropos Gisele rompe og super kropp...)

kjeks

spisekeks

p1040555

Una je pocela da se budi u ranu, ranu zoru. Neki bi to nazvali noc. Ali, hajde, recimo, rana zora... Probudi se, doruckujemo, pa nazad u krevet. Onda oko 10.00 ponovno budjenje, ponovni dorucak, ponovno igranje. Pa onda krevet. Ovaj put samo za Unu. Kad Una spava svoju drugu dnevnu turu, tad se i ja pravo odmorim. Napravim si caj, a danas cu jesti ove super keksice. Nisu samo keksi super, fina im je i kutija. Mislim da ce dobiti stalno mjestu u nasoj kuhinjici. Keksovi ce biti brzo pojedeni.
Ali kutija ostaje.

Stikkord:

6 kommentarer

meca

12.okt.2009 kl.12:21

uzivaju mace moje

© Mariann Johansen

12.okt.2009 kl.14:08

Da jeg så på bildet, trodde jeg nesten det var fra Egypt eller noe sånt, det så så eksotisk ut med den kamelen i forkant og den disige bakgrunnen ute :)

En-to-tre

12.okt.2009 kl.18:21

Så fine bilder. Fikk lyst til å komme på te-slaberas:) Håper du og Una har hatt en fin dag!

nadja

12.okt.2009 kl.22:33

mama, ti ces sutra s Unom uzivati.

Fam.J, ikke Egypt, men Trøndelaget.

1-2-3, du er hjertelig velkommen.

ana

13.okt.2009 kl.10:30

Flotte bilder, spesielt bilde nr 1 med de kontrastene;)

The Nam

14.okt.2009 kl.16:17

Det var virkelig en nydelig boks.

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

30, Trondheim

Jeg er glad i Una, i Geir, i min familie og skjønne venner. Jeg er glad i arkitektur, kunst, interiør, kjoler, vin, reiser, gamle filmer. Jeg er glad i sko. Jeg er glad i kommentarer også.

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits