UNAS NEW HORSE

Eller egentlig hennes første hest. Det eksisterer ingen andre enn denne, så den er altså ikke ny, den er den eneste. Hun arvet den etter gutta til Johannes, og den er perfekt.
Men det kan hende at den får en ny farge etterhvert.

p1040292
Maren prøvesitter hesten på kontoret. Den er godkjent.

Og ellers har Una fått en ny venninne i Elgeseter gaten. Det er nemlig den lille jenten på boksen til Småfolk grøt., som har trollbunnet Una.
Og Una er super øm og forsiktig og søt med henne. Mens leketøyskassen står urørt.

l1220348

l1220355

l1220366

Una je dobila novog konju. Ustvari svog prvog i jedinog konju. Nasljedila ga je od Johannesovih djecaka, i Maren ga je isprobala i kaze da je super.
Una je dobila i novu najbolju prijateljicu. Curica na kutiji hape koju jede, zacarala je Unu. Samo je miluje i ljubi. Ponekad udara i pokusava pojesti. Daga cujuca, daaagaa..
Stikkord:

5 kommentarer

Mariann Johansen

21.okt.2009 kl.21:16

Kanskje hun syns de likner, hehe, de var jo ikke helt ulike.

Jepp, det er ikke pent å være for tynn heller, i alle fall ikke om man sulter seg for å være det..

Mariann Johansen

21.okt.2009 kl.21:20

Nå så jeg de andre kommentarene dine også, hehe. Takk! Afrika ja, jeg gleder meg så jeg tror jeg blir gal, vi skal gå til toppen av Kilimanjaro, det er bryllusreisen vår. Det tar 4 dager å gå til toppen, og de siste etappen skal vi gå om natten, sånn at vi er på toppen når solen står opp. Det blir så sykt bra, jeg skjønner ikke hvordan jeg skal klare å vente til februar. Uken etter skal vi på safari i Ngorongoro -krateret, det er noe jeg alltid har hatt lyst til.

En-to-tre

22.okt.2009 kl.09:58

Fin! Johanne har nettopp fått en slik hun også. Ser nesten lik ut. Tenker også å male. Men hvilken farge? Først tenkte jeg knallrosa, eller magenta om du vil, men kanskje svart og blank? Nei ikke vet jeg. Hva med Una sin?

En-to-tre

22.okt.2009 kl.09:59

Og forresten, herlighet, så søt Una er. Fått seg ny venn. Smelter helt jeg. Grøtpakken!:) Blir bra når hun får begynt i barnehage. Hehe

nadja

22.okt.2009 kl.11:46

Ja de var litt like:) Jeg tror jeg slanker meg slik at jeg kan passe i kofferten din når dere skal til Afrika.

1-2-3--jeg syntes svart og blankt hørtes nydelig ut. En god ide!

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

30, Trondheim

Jeg er glad i Una, i Geir, i min familie og skjønne venner. Jeg er glad i arkitektur, kunst, interiør, kjoler, vin, reiser, gamle filmer. Jeg er glad i sko. Jeg er glad i kommentarer også.

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits