IKKE DEN 1., IKKE DEN 2. ELLER 3., MEN DEN 4...

BARNESYKDOM....Har Una fått. Den er så lite spesiell at den ikke engang har noe navn. De tre første har nemlig et eget navn på folkemunnet. Denne kalles bare den fjerde.
Den er visst så lite dramatisk at legen ikke kom på at det kunne være den engang. Først når jeg stilte spørsmål om det kunne være et barnesykdom (Etter 3 døgn med høy feber fikk Una utslett over hele kroppen), sa han: Vent litt, det er mulig det kan være den fjerde...Kanskje.
Etter at både legen og jeg leste om den på nettet, er det lenger ingen tvil om at det er den Una har.
Så nå vet vi det. Da er det bare å vente på de tre første og lære seg deres navn og symptomer.

p1030661Unana je dobila nesto sto norvezani zovu 4.djeciju bolest. Nakom pretrage po rijecnicima mi jos uvijek nismo skontali sta je toi o cemu se u stvari radi, ali u svakom slucaju sasvim je nedramaticno. Doktor se cak te dijagnoze nije mogao ni sjetiti. Mama se igra pedijatra i misli da je Una prebolovala rubiolu. Uglavnom tempratura je prestala, Una je puna ospica, i prva djecija bolest je prebolovana. Bravo Una! ( Jedan pljesak, molim lijepo!)
Stikkord:

6 kommentarer

Frøken Paris

25.sep.2009 kl.00:10

Takk for hyggelig visitt inne hos meg! Og nå oppdaget jeg en fin blogg. Lykke til Med lille Una, som er et veldig fint navn!

vigdis

25.sep.2009 kl.08:19

*godt å få den unnagjort, una! da jonathan hadde den for et par uker siden, så sa legen at sykdommen het"den fjerde ELLER den sjette barnesykdom". jeg sier bare: bestem dere for hvilket nummer den har i rekka, og gi den et annet navn;) god helg*

Randi J. Hansen

25.sep.2009 kl.14:11

Gratulerer med dagen, Nadja!! Jeg har på mandag - og det er jo en fin tid å ha bursdag på! Her på Jonsvatnet har høsten meldt sin ankomst med fine farger på skog og li.

Ha en fin dag!!

Heidi

25.sep.2009 kl.21:32

Hei hei!

Hihi, ja jeg ble også litt overrasket over navnet (eller ikke-navnet) på denne sykdommen. Men heldigvis er den kjapp og lett overstått. Nydelig bilde av gullklumpen! Har du bursdag? Gratulerer med dagen:) Ønsker dere en super helg. Heidi♥

Stine

25.sep.2009 kl.22:48

Gratulerer med dagen!:-) Og god bedring til Una! Klem!

17.okt.2009 kl.20:18

Du kan bare glemme meslinger og røde hunder( og kusma), med mindre dere her latt være å vaksinere henne da (MMR).

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

30, Trondheim

Jeg er glad i Una, i Geir, i min familie og skjønne venner. Jeg er glad i arkitektur, kunst, interiør, kjoler, vin, reiser, gamle filmer. Jeg er glad i sko. Jeg er glad i kommentarer også.

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits