SEKSMÅNEDERSTRAKS

I neste uke blir lille frøken Una 6 måneder gammel. For å være helt ærlig så synes jeg at det er helt vilt. Det er liksom en målbar tid, et halvt år. Jeg har snart et halvt år gammel datter. Det kjennes ikke lenge siden vi var på 6 ukers kontoll. Og i går var vi altså hos den samme snille legen på 6 måneders kontroll.
Det gikk kjempe bra. Fikk beskjed om å hilse pappaen og si at vi hadde en helt perfekt liten jente. Som om vi ikke viste det.. Men det skader ikke å høre det flere ganger heller.

l1210244
foto: Una veide 7150 gram og var 66 cm lang. Hun kunne ennå
ikke stå, men var flink å ligge på magen og rulle begge veier.

2 kommentarer

En-to-tre

28.mai.2009 kl.11:58

For ei fin jente! Tiden forsvinner på ett øyeblunk, vips så er babytiden forbi. Litt godt og litt vemodig. Min lillemor er plutselig halvannet, og jeg synes heller ikke det er lenge siden vi var på 6ukers kontroll:) Men fortsatt kan jeg sitte ved sengen hennes å få tårer i øynene av å se på at hun sover:) Kos deg med den fine jenta, og fortsett å blogge så fint! Hepp!

nadja

29.mai.2009 kl.19:54

ååå, jeg vet det. tiden virkelig flyr. de er fantastiske små mennesker, man blir så glad siden vi priviligert til å være sammen med de. jeg følger med på bloggen din, den er nydelig.

Skriv en ny kommentar

nadja

nadja

29, Trondheim

Jeg er nybakt mamma til Una og nybakt blogger. Kona til Geir og arkitekt i fødselspermisjon.

Blogglisten Norske blogger bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits